miercuri, 25 august 2010

Bani pe net

AFLA CUM POTI CASTIGA BANI PE NET

Am sa iti arat cum poti avea un venit suplimentar prin munca la domiciliu doar lucrand pe calculator. Citeste pas cu pas, cu rabdare, pana la sfarsit.

Ai nevoie de un calculator, internet si rabdare.

Am sa iti arat cum poti sa faci bani prin cel mai bun site http://www.neobux.com

Cum functioneaza ?
Esti platit ca sa vizitezi reclame pe site.Vizualizezi site-uri timp de 30 de secunde prin intermediul paginii "View Advertisement" . Vei primit un simbol galben in coltul din stanga sus cand vizualizezi reclama. Dupa cele 30 de secunde, vei primi mesajul "Advertisement validated, you have been credited with $0.01". Poti sa vizualizezi fiecare reclama una cate una.

Site-ul te plateste cu 0.01$ pentru fiecare reclama pe care o vizualizezi si 0.005$ pentru fiecare reclama pe care referalul tau o vizualizeaza. Ca membru Golden 0.01$ pentru fiecare reclama pe care o vizualizezi si 0.01$ pentru fiecare reclama pe care referalul tau o vizualizeaza. Nu exista nici o limita pentru reclamele pe care le poti vizualiza sau referalii pe care ii poti obtine.


Ce e ala un referal?

Un referal e cineva pe care il introduci sau inviti in programul nostru pentru a vizualiza reclame ca si tine.
Un referal primeste ceea ce primeste oricine cand click-uie reclame: Bani!
Dar, daca un user care click-uie reclame e referalul tau, primesti si tu bani de asemenea!

Sunt doua metode de a face referali:

Referal direct:

Acest user s-a inregistrat folosind numele tau ca referal. Cu alte cuvinte prietenii tai sau altii pe care ii inviti sa se inscrie dandu-le link-ul tau de referinta. Deci, oricand referalii tai (persoanele pe care le-ai invitat) vizualizeara reclame si castiga bani pentru ei, vei castiga si tu de asemenea.

Referal inchiriat:

Poti practic sa inchiriezi referali direct de pe site. Primesti doar referalii care au dat 10 click-uri pe reclame in ultimile 5 zile. Pretul pentru inchiriat pentru fiecare referal pe luna este:
- Daca esti membru Standard: 0.25$ fiecare referal pe luna
- Daca esti membru Golden: 0.20$ fiecare referal pe luna

Reciclarea referalii inchiriati:
Poti recicla fiecare referal oricand doresti.
Este referalul tau inactiv, nu click-uie sau click-uie putine reclame pe zi?
Nicio problema!
Pentru doar 0.05$ il poti inlocui cu un nou referal activ.

Cum indrum (refer) pe altii fara sa ii cumpar de pe site?

Foloseste codul tau unic de referal, pe care-l gasesti in Contul tau in link-ul numit "Banners". Trebuie doar sa dai link-ul acela celorlalti si sa ii inviti sa castige bani, iar daca cineva se inscrie folosind link-ul tau de referinta, tu vei primit 100% din ce primesc si ei daca esti membru Golden si 50% din ce primesc si ei daca esti membru Standard.

Cate reclame pot primit zilnic sa click-uiesc si sa castig bani?

Daca esti membru Standard vei primi minim 4 reclame pe zi. Daca esti membru Golden, vei primi minim 9 reclame pe zi.
De fapt, in medie, 100 referali (referali pe care ori i-ai invitat ori i-ai inchiriat de pe site) pot sa-ti aduca:

- 100 referi click-uie 4 reclame pe zi = $4.00
- Incasarile tale zilnice = $4.00
- Incasarile tale saptamanale = $28.00
- Incasarile tale lunare = $120.00

Exemplul de mai sus este bazat pe faptul ca 100 de referali dau 4 click-uri zilnic. Nu exista nici o limita la numarul de referali pe care ii inviti sau la numarul de referali pe care ii inchiriezi pe site.
Nu trebuie sa platesti nimic pentru a putea incepe sa castigi bani.
Poti accesa statistici detaliate cu click-urile tale, incasirile tale, chiar si cele cu click-urile referalilor sau activitatea lor.

Cum pot fi platit?

Daca ai acumulat cel putin 2 dolari, poti apasa butonul "Request your payment" din contul tau. Vei fi platit prin AlertPay sau PayPal. Dupa ce ai primit plata, urmatoarea va fi la 3 dolari, apoi 4 dolari.. tot asa pana la 10 dolari. Deci, de la a 9-a plata, pe tot restul vietii, vei putea cere plata numai cand ajungi la 10 dolari . De fiecare daca cand ceri plata, aceasta va fi instant.



Ce sunt AlertPay si PayPal?

AlertPay si PayPal este metoda prin care platim membrii siteului. Prin intermediul lor putem trimite, primi bani prin internet in siguranta si retrage bani prin cec. Poti de asemenea sa retragi banii din contul AlertPay sau PayPal in contul bancar. Contul AlertPay sau PayPal este adresa de e-mail pe care ai folosit-o atunci cand te-ai inregistrat la AlertPay ori Paypal.

Dupa ce am cerut plata, cand voi primi banii in AlertPay sau PayPal?

Esti platit in AlertPay sau PayPal INSTANT. Asta insemnand 5 secunde dupa ce ai apasat butonul "Request your payment". Poti verifica imediat balanta din contul AlertPay dupa ce ai cerut plata si banii sunt gata imediat pentru tine sa faci ce doresti cu ei.

Cum retragi bani din Alertpay sau Paypal?

Poti retrage bani prin cec (cheque). Cecul, corespunzator sumei pe care doresti sa o retragi, il primesti pur si simplu la adresa postala indicata de tine. De asemenea, poti transfera bani din contul tau Alertpay sau Paypal intr-un cont bancar local (din tara ta) daca banca respectiva din
tara ta este agreata de Alertpay sau paypal.Romania este acceptata atat de Alertpay, cat si de Paypal.
Am inteles ceea ce am citit pana aici si m-am inregistrat la
http://www.neobux.com

Ce fac mai departe?

PAS 1- Intri pe site (login) completand numele tau de utilizator (Username), parola principala (Password) si secundara (Secondary Password) (daca nu ai setat parola secundara, ai nevoie doar de parola principala)codul de verificare (Verification Code) prin copierea literelor inscrise in dreptunghiul colorat .
PAS 2 - da click pe " View Advertisement” Vezi Reclama
PAS 3- Acolo ar trebui sa fie 4 sau 5 reclame pe care le poti viziona pentru a castiga bani. Pur si simplu dai 1 click pe prima reclama, apoi dai 1 click pe punctul rosu care apare si in urmatoarea fereastra, apoi dai click pe "Yes". Pastrezi fereastra astfel deschisa timp de 30 de secunde, adica pana ce cronometrului sub forma de bara galbena se completeaza. Bara galbena de deasupra reclamei se umple progresiv, iar cand cronometrul se opreste vei vedea anuntul "Advertisement validated., You have been credited with $0.01" (Reclama validata. Ai fost creditat cu $0.01).
PAS 4- Inchizi fereastra cu reclama.
PAS 5- continui ca mai sus cu restul reclamelor listate in pagina "View Advertisement".(Atentie: deschide pe rand fiecare reclama, ci nu mai multe odata. In caz contrar, NU vei fi creditat pentru vizionarea reclamelor)
PAS 6- Dupa ce ai vizualizat toate reclamele disponibile, poti da click pe numele tau de utilizator inscris in culoare albastra in coltul din dreapta sus al paginii si in pagina urmatoare vei putea vedea ce castig ai acumulat.
PAS 7- Vei gasi “referral link-ul” tau (link-ul prin care se pot inregistra pe Neobux invitatii tai directi - direct referals) dand click pe cuvantul " Banner " in dreptunghiul galben din stanga paginii sub "Account Summary". “Referral link-ul” tau se gaseste la "Link : --------", ca si link-ul corespunzator situatiei in care alegi optiunea banner-ului.

PAS 8- pur si simplu copiezi link-ul si il trimiti prietenilor tai si celor pe care doresti sa ii inviti sa castige bani. Tu vei primi credit ori de cate ori invitatul tau va vizualiza o reclama (vei castiga echivalentul a 50% din profitul fiecarui invitat al tau pe site sau chiar a 100% de profitul invitatului tau in cazul in care tu deti statutul de membru GOLDEN, profitul tau fiind suplimentar si neinfluentand profitul invitatului tau).
Invita cat mai multi pe website folosind link-ul tau gasit in sectiunea "Banner" pentru a-ti creste profiturile, iar acestea care iti vor fi platite cu siguranta.
Mi s-a spus ca pot inchiria referali de pe site. Intelegand ca acesta tine 100% de optiunea mea, as vrea sa stiu cum pot face inchirierea.
De pe site pot fi cumparati si inchiriati referali contra unei sume mici de bani platita website-ului. Toti referalii inchiriati iti vor genera zilnic bani prin vizulizarea reclamelor. Astfel nu doar iti vei recupera investitia dar vei fi in profit in mai putin de o saptamana. Profitul tau se va permanentiza daca continui sa inchiriezi referalii.
Pentru a inchiria referali da click pe numele tau de utilizator ("username" scris cu litere albastre ) din coltul din dreapta sus. Vei gasi bara"RENT REFERRALS"(INCHIRIAZA REFERALI) si da click pe aceasta ca sa iti faci o idee numarului si a costului referalilor pe care ii poti inchiria. Perioada de inchiriere a oricarui pachet de referali este de o luna. Poti extinde perioada de inchiriere cat de mult doresti astfel incat sa iti castigi profitul dorit.

Inregistreaza-te gratuit la http://www.neobux.com/?r=doinitza45

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu