duminică, 29 ianuarie 2012

VirtConomics



VirtConomics este un simulator al unei economii reale, ce poate fi accesat cu orice browser. Nu necesita instalarea unor programe aditionale pe calculatorul dvs. pentru a putea fi jucat. La inregistrare, jucatorii devin antreprenori, putand sa planifice intalniri de afaceri, sa se angajeze la diferite companii, sa-si deschida propriile companii, castigand bani virtuali, ce vor putea fi transformati in bani reali. Inregistrarea este absolut GRATUITA! 
http://www.virtconomics.com/recruit/sqeqyh4fyik4xpbyizgc
Salariul afisat este salariul pe care il poti ridica dupa o zi de munca, avand productivitate maxima (100). Productivitatea se calculeaza in functie de influenta, bonusul de productie rezultat din calificarile obtinute si de punctajul economic. Punctajul economic creste cu 2 puncte dupa fiecare zi muncita si scade zilnic cu 1 punct. Bonusul de productie in functie de calificare se acorda in functie de tipul firmei la care muncesti si daca ai calificari in domeniul de baza al firmei. 
ntalnirile intre antreprenori sunt benefice ambelor parti. In functie de influenta celor implicati in intalnirea de afaceri, se decide care dintre protagonisti devine sustinatorul celuilalt. Poti sa te intalnesti cu un alt afacerist o data la 20 de minute. In timpul intalnirilor, nu poti sa muncesti sau sa te deplasezi. Daca ai reusit sa-ti influentezi partenerul intalnirii, acesta iti va plati 15% din toate veniturile, atata timp cat e sustinatorul tau. Poti sa te intalnesti doar cu persoane din regiunea in care te afli la momentul intalnirii. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu